EcoGuard Personvernerklæring

 
Behandling av personopplysninger 

I samsvar med EcoGuards ansvar respekterer vi personvernet ditt og sikrer at informasjonen din blir behandlet med konfidensialitet og respekt som kreves av situasjonen. Denne informasjonsteksten beskriver hvordan dine personopplysninger vil bli behandlet når du besøker EcoGuards nettside, www.ecoguard.no, eller send oss en e-post. Informasjonsteksten beskriver også hvilke rettigheter du har som registrert, og hvordan du kan kontakte deg EcoGuard hvis du har spørsmål om vår bruk av dine personopplysninger.

Personopplysningene vi samler inn om deg 

Vi samler vanligvis ikke inn noen personlig informasjon om deg med mindre du velger å selv legge igjen denne informasjon til oss, for eksempel ved å sende oss en e-post direkte. Når du sender e-post til oss, samler vi inn personopplysningene som du frivillig gir oss, for eksempel navn, telefonnummer, postadresse, e-postadresse, stillingstittel m.m.

Cookies 

Vi samler også inn personlig informasjon gjennom vår bruk av ulike verktøy for å gjennomgå og vedlikeholde statistikk over besøk og bruk av nettstedet. Dette gjøres gjennom bruk av informasjonskapsler og lignende teknikker. Du kan lese mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler her.

Hvordan vi behandler dine personopplysninger

Når du sender e-post til oss, behandler vi dine personopplysninger basert på vår legitime interesse i det å kunne kommunisere med deg og svare på korrespondansen vi mottar. Din personlige informasjon vil bli tatt opp så lenge det er begrunnet i konteksten å svare og administrere meldingen din. Vi selger, distribuerer eller lager ikke dine personlige opplysninger på annen måte tilgjengelig for tredjeparter for kommersielle formål uten ditt samtykke. 

Rekruttering 

Hvis du sender inn en jobbsøknad (spontansøknad eller til en bestemt stilling) via nettsiden vår eller våre andre kommunikasjonskanaler, behandler vi dine personopplysninger med det formål å evaluere din søknad og rekruttere ansatte til vår virksomhet. Dette inkluderer også, hvis aktuelt, referanse- og bakgrunnssjekker innenfor rammen av vår rekrutteringsprosess. Vi ber deg om ikke å sende oss noen sensitiv personlig informasjon (f.eks. informasjon om helse, rase eller etnisk opprinnelse). Hvis du blir tilbudt og aksepterer ansettelse, vil noen av personopplysningene vi har samlet inn komme dersom du i løpet av rekrutteringsprosessen blir en del av arbeidskontrakten din. Rettslig grunnlag for behandlingen - Behandlingen er basert på ditt samtykke.

• Identitetsopplysninger f.eks. Navn

• Kontaktinformasjon f.eks. e-postadresse, telefonnummer, adresse

• Rekrutteringsinformasjon f.eks. CV, personlig brev

• Informasjon om hvilken stilling, område og stilling du søkte på

• Kjønn, statsborgerskap og nasjonalitet

• Karakterer, attester, tidligere arbeidserfaring, utdanning eller annen informasjon som du gir oss frivillig i din jobbsøknad

Lagringsperiode: Din søknad lagres alltid under hele rekrutteringsprosessen. Hvis du ikke blir tilbudt en jobb hos oss, kan vi lagre informasjonen vi har samlet inn i rekrutteringsprosessen i inntil 24 måneder etter slutten av rekrutteringsprosessen. Spontane søknader lagres i opptil 12 år måneder fra du sender oss din søknad, med mindre du har en rekrutteringsprosess satt i gang.

Hvordan din personlige informasjon kan deles med andre parter 

EcoGuard bruker IT-systemer og programvare fra tredjepartsleverandører. Dette betyr at disse leverandørene kan behandle dine personopplysninger. Da er imidlertid leverandørene personopplysningsassistenter til oss og kan kun behandle dine personopplysninger i henhold til våre bruksanvisning.

Dine rettigheter 

Rett til innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har om deg og hvordan vi behandler disse opplysningene. Du har også rett til å motta en kopi av denne informasjonen.

Rett til retting og sletting 

Du har rett til å få uriktige opplysninger rettet og supplert. Du har også rett til å få dine personopplysninger slettet, for eksempel hvis det ikke lenger er nødvendig for det formålet som de samlet inn til.

Rett til innsigelse og rett til å begrense behandlingen

Du har rett til å protestere mot behandlingen av opplysningene dine som skjer med det rettslige grunnlaget som vi har en legitim interesse. Du har også rett til å begrense behandlingen, f.eks. hvis du tror at informasjonen er ikke korrekt.

Rett til dataportabilitet

I noen tilfeller har du rett til å få personopplysningene du har gitt oss. Informasjonen gis i et strukturert og maskinlesbart format, og du har også rett til at informasjonen overføres til en annen behandlingsansvarlig når det er teknisk mulig.

Gjelder informasjonen også lenker til andre sider?

Nei, vi er ikke ansvarlige for personopplysninger som behandles når du besøker en nettside gjennom noen av lenkene våre. Se de respektive nettsidene for hvordan de behandler personopplysninger.

Persondataansvarlig

EcoGuard AB, org. nr. 556502-5755, Elementvägen 14, 702 27 Örebro er personopplysningsansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer via Nettstedet.

Ta kontakt med

Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss på kontakt@ecoguard.no.

 

Klage

Hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger er i strid med gjeldende personvernlovgivningen har du også rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet, i Sveriges datainspektion. Du kan også kontakte tilsynsmyndigheten i landet der du bor eller jobber.

Endringer og oppdateringer

Denne informasjonsteksten ble oppdatert i november 2018. Vi forbeholder oss retten til å endre denne informasjonsteksten fra tid til annen for å gjenspeile endrede juridiske krav eller vår behandling. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på denne nettsiden.

Informasjon om informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i datamaskinens nettleser når du besøker et nettsted. Filene kan deretter bli brukt til forskjellige formål. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn besøksstatistikk fra både første- og tredjepartsleverandører. Vi gjør dette for å forbedre bruken og opplevelsen av nettstedet vårt.

• Å analysere hvordan nettsiden brukes av besøkende

• Å tilpasse nettstedets innhold basert på hvordan besøkende bruker det

• Å tilpasse annonseringen i ulike medier basert på hvordan nettsiden brukes

Deaktiver informasjonskapsler

Hvis du som besøkende ikke godtar informasjonskapsler fra denne nettsiden, kan du deaktivere lagring av informasjonskapsler helt eller delvis. Du kan også slette uønskede informasjonskapsler som allerede er lagret. Begge disse handlingene utføres gjennom innstillingsfunksjonene til nettleseren din. Innstillingene varierer avhengig av nettleseren du bruker. Mer detaljert informasjon om innstillinger for informasjonskapsler finner du i nettleserens hjelpefunksjon. Hvis du har spesifikke spørsmål om hvordan informasjonskapsler brukes på denne nettsiden, kan du kontakte oss på kontakt@ecoguard.no