Ecoguard curves hero

Ledige stillinger

Vil du være med på laget?

EcoGuard Norge er i vekst og ønsker flere dyktige kollegaer med på reisen!

Som en del av vår vekst og utvikling, ser vi nå frem imot å styrke organisasjonen og ønsker flere nye kollegaer velkommen med på laget. EcoGuard er en ledende aktør innen individuell måling, energioptimalisering og energiservice.

Nå ser vi etter kandidater til følgende roller:

  • Økonomi og administrasjonsmedarbeider 
  • Servicetekniker 
  • Prosjektkoordinator
  • Systemansvarlig
  • Rørlegger
  • Prosjektleder EL/VVS
  • Grunndata og tjenesteansvarlig
øk adm

Økonomi og administrasjonsmedarbeider

EcoGuard Norge søker nå etter økonomi og administrasjonsarbeider i fulltid stilling til vårt hovedkontor på Lysaker. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse.

shutterstock_53571448 - kopia high

Servicetekniker

EcoGuard Norge søker nå etter servicetekniker i fulltid stilling til vår prosjektavdeling. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse.

shutterstock_527845618

Prosjekt- og servicekoordinator

EcoGuard Norge søker nå etter prosjekt- og servicekoordinator i fulltid stilling til å bistå vår prosjektavdeling. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse.

shutterstock_431362588

Systemansvarlig

EcoGuard Norge søker nå etter systemansvarlig i fulltid stilling til å håndtere og utvikle våre systemer. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse.

shutterstock_442583545

Rørlegger

EcoGuard Norge søker nå rørlegger i fulltid stilling til vår prosjekt- og serviceavdeling. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse. 

shutterstock_489615847

Prosjektleder EL/VVS

EcoGuard Norge søker nå prosjektleder EL/VVS i fulltid stilling til vår prosjektavdeling. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse. 

Curves-user

Grunndata og tjenesteansvarlig

EcoGuard Norge søker nå grunndata og tjenesteansvarlig i fulltid stilling til vårt hovedkontor på Lysaker. Klikk på knappen under for å se fullstendig stillingsannonse.