Velkommen til fremtidens energiløsninger!

Hvem er vi

Gode nyheter for alle boligeiere og forvaltere – Vi er nå i Norge!

EcoGuard er den klare markedsledende aktøren innen måling og fordeling av vann, varme, strøm og el-bil lading i Sverige. Deres avanserte løsninger og den lange erfaringen kommer nå norske forbrukere og forvaltere til gode.

Våre plattformer og App’er er skapt til å synliggjøre energiforbruk på en måte som gir beboere og forvaltning nødvendig oversikt i sann tid. Dette er viktig når det arbeides med energistyring og energi optimering, og det har vært viktig for oss å skape verktøy som er visuelle og brukervennlig for alle. Våre plattformer er også avanserte og kraftig nok til å håndtere alle datapunkter på en pålitelig og effektiv måte. 

EcoGuard sin egen driftsplattform – CURVES, håndterer nærmere 1 million datapunkter i nordiske boligbygg. Dette gjør oss til en ledende aktør på markedet. Med våre ca 70 medarbeidere står vi klare til å planlegge, drifte og supportere langt flere boligeiendommer også i Norge.

EcoGuard Norge AS er en del av Svenske EcoGuard AB. Siden 2003 har vi arbeidet med å bruke teknologi til å skape rettferdig fordeling og redusere energiforbruk.

 
Hvem er vi

 


EcoGuard har løsninger som hjelper sine kunder å bli målbevisste.

Noe er fundamentalt feil med hvordan vi sløser bort energi. La oss være smartere enn som så. Energi er tross alt et globalt anliggende. La oss starte med dine leiligheter og sakte forandre verden. Vi tror sterkt på at bra for økonomien og bra for miljøet kan gå hånd i hånd.

EcoGuard sine komplette løsninger for måling, optimering og beboer- APP sørger for at boligeiendommene oppnår BREEAM sertifisering i drift – dette er vi alene om å få til i dag.

 

FNS mål

EC_NO one stop shop

Komplette løsninger og tjenester

Vi leverer komplette løsninger og tjenester for individuell måling og fordeling av vann, varme, strøm og lade utgifter for boligselskaper,

Våre produkter og tjenester gir betydelige energi-og kostnadsbesparelser og dessuten en større økonomisk rettferdighet mellom de ulike boenhetene da kostnadene gjenspeiler det faktiske forbruk.

Målingene kan også sees på som et sentralt verktøy til å hjelpe oss i og nå FN's bærekreftsmål som nå er vedtatt.

 

 

 


Registrer deg for nyhetsbrev!


homematic_lores

Moderne, trådløs varmestyring

Med Homematic IP sine varme- og klimakontrollprodukter kan alle varme i hele hjemmet kontrolleres etter behov.

Dermed kan du stille inn temperaturen etter rom for å passe dine personlige preferanser. Dette gir høy komfort og kan spare kostnader på̊ opptil 30% grunnet effektiv bruk av energi.

Romtemperaturen kan styres via trådløs radiatortermostatene, trådløs veggtermostat eller bare via appen. Homematic IP gjør til og med etableringen av individuelle varmeprofiler mulig - på̊ den måten venter en forhåndsoppvarmet bolig om morgenen, og når du kommer hjem fra jobb er det allerede i en behagelig temperatur.

Fordeler med varmestyring fra Homematic IP.

Oppvarmingskontroll er ikke bare for gulvvarmesystemer, men også̊ for andre varmekilder som for eksempel radiatoroppvarming, panelovner eller varmekabler.

 

51CicBUF5YL._AC_SL1200_

 

Nøyaktig justering av ønsket temperatur

Individuelle oppvarmingsprofiler for behovsbasert rom-for-rom-oppvarming - Pålitelig og sikker trådløs kommunikasjon med Homematic IP Router.Enkel integrering i en smarthusløsning og drift via gratis Homematic IP sin gratis app på norsk – dette gjør varmestyringen enda mer behagelig, uansett om du er hjemme eller borte.

Les mer


 


breeamEC

Våre kunder setter spesielt pris på:

  • 100 % åpne løsninger som ikke gir tekniske bindinger
  • Vi sørger for BREEAM NOR sertifisering i drift
  • Ett felles system for måling, fordeling og optimering
  • Enkel forståelige beboer app med nyttig informasjon
  • Full integrasjon mot boligselskapets forretningsfører
  • Enkle forbruksdata og fordelingsregskaper i sann tid


    Les mer


EcoGuard Norge AS holder til på Lysaker i Oslo.


Våre medarbeidere har flere tiår med erfaring fra hjem og bygningsautomasjon, smarthus og individuell måling.

Vi står klare til å hjelpe dere:

Henning Iversen 
Daglig Leder /MD

henning@ecoguard.no

+47 93069064

Har bakgrunn fra elektro samt hjem og bygningsautomasjon. Har jobbet med smarthusløsninger og individuell måling av vann og energi i mer enn 25 år. Har de siste 5-6 år brukt mye tid også på el-bil ladning i boligselskaper. Bistår med alt fra tekniske løsninger, tjenesteavtaler og generelle spørsmål.

 

 

Hans Råstad
Prosjektsjef

hans@ecoguard.no

+47 94244001

Har bakgrunn fra rørleggerfaget innen service og prosjektarbeider. Har jobbet med smarthusløsninger samt installasjon og prosjektering innenfor individuell måling av vann og energiforbruk de siste 10 årene. Kan bistå med tekniske løsninger, tjenesteavtaler og generelle spørsmål.

 

Vitalij Nilov
Prosjektleder

vitalij@ecoguard.no

+47 45868164

Mange års erfaring fra smarthus, varmestyring og individuell måling. Står klar til å hjelpe med tekniske utfordringer og befaringer enten det er snakk om måleranlegg, energioptimalisering eller individuell måling av vann og varme.

 

 

Registrer deg for nyhetsbrev!